Popkoor Moosa-iek

Als organiserend koor wensen we jullie alvast welkom op onze website en hopen we jullie op dit event te mogen verwelkomen.  We zijn een gemengd enthousiast koor uit Sint-Lambrechts-Herk dat bestaat uit een groep mensen met en zonder muzikale opleiding,van jong tot oud en met een passie voor zang

Wij hebben als doelstelling met een luchtig popgenre onszelf en anderen te entertainen. Hierbij gaan zang , plezier en cultuur hand in hand. Wij doen dit door leuke concerten te geven waarbij we nieuwe uitdagingen zoals gebruik van regisseur en zangcoach niet uit de weg gaan!

Indien u ook graag lid wilt worden van ons koor of u wenst ons te boeken voor uw feest of evenement kunt u ons steeds contacteren:

Liesbet Ven
Voorzitster
Tel: 0494 54.76.89

 info@moosa-iek.be

www.moosa-iek.be

Adres:

Popkoor Moosa-iek
Lindestraat 7
3512 Stevoort

Repetities gaan door op vrijdag van 20h tot 22h15 op:

De Beemdgalm
Billingenstraat 63
3500 Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk)

Popkoor Vocal4’s

Samen zingen, Samen genieten…

Vocal4’s is een gemengd popkoor met roots in Sint-Truiden.
Wij zijn een enthousiaste groep zangers die het uiteenlopende genre pop brengen. Van Sinatra tot Coldplay, van modern tot retro, van stevige up tempo popsongs tot mooie ballades.
In ons koor willen we vooral genieten van het zingen, maar we willen ook het koor- en muziekgebeuren in Sint-Truiden en omstreken een nieuwe boost geven.

Zingt U graag? Eens proberen?… Aarzel dan niet en kom eens langs… Wij repeteren op dinsdagavond van 20u15 tot 22u15 in het Parochiaal Centrum Melveren

Bezoek eveneens onze website op

www.popkoorvocal4s.be

 

Theatergezelschap Den Teut

Begonnen als een gelegenheidsproject hadden we de smaak in 2017 te pakken en zijn we aldus als een feitelijke vereniging doorgegaan.

Iedereen die zin heeft om zich creatief uit te leven onder de vorm van toneel, zang en beweging op muziek is bij ons welkom.

Verder zijn we fier dat we samen met Popkoor Moosa-iek en Vocal4’s op 6 en 7 oktober 2018 deelnemen aan een speciaal muziekspektakel.  Meer info hierover volgt later nog.

Leden van onze groep zullen deelnemen aan dit spektakel en we verzorgen de overgang tussen de verschillende muzikale delen.

Volg ons op www.theaterdenteut.be

Tab 1
Tab 2

© Copyright 2018 | Popkoor Moosa-iek